Compra

Hotel Restaurant en venda a Caldes de Malavella

REF. VN-022-041

CALDES DE MALAVELLA, LA SELVA

  • 1092m2
  • 4366m2

VENDA

650.000 €

REF. VN-022-041

VENDA

650.000 €

CALDES DE MALAVELLA, LA SELVA

  • 1092m2
  • 4366m2
Característiques
  • Tipus d’immoble: Hotel Restaurant
  • Superfície: 1092 m2
  • Ubicació: Caldes de malavella
  • Adreça: avinguda Doctor Forest 56

Es tracta d’hotel restaurant cafeteria situat a la població de Caldes de Malavella, en ubicació singular al trobar-se just davant de l’estació de tren, donant servei tant a clients de pas com a clients habituals de la població i de la zona, així com a turistes ocasionals o recurrents de la vil·la termal.

La part d’hostaleria ha estat activa fins a l’inici del confinament per la pandèmia al març del 2020 i presenta un estat que és ràpidament recuperable per a l’activitat normal i el seu ús de negoci.

Disposa de dues amplies terrasses exteriors, dos sales menjador i altre espai davant de barra de bar. Amb sortida a gran zona enjardinada exterior amb accés per escala i ascensor que ofereix diferents possibilitats d’aprofitament vinculats a l’activitat.

La cuina requereix condicionament, si bé el quadre de llums i la sortida de fums són pràcticament nous de fa 5 anys. Compta amb molt d’espai de treball, zona freda i càmeres, així com celler al soterrani.

En el pis superior s’ubiquen les habitacions que únicament s’han utilitzat en els darrers anys per allotjament del personal i necessiten reforma integral, si bé l’espai de 300m2 ofereix bones possibilitats. .

Segons normativa vigent la superfície construïda seria ampliable (és necessària autorització tècnica municipal)

La finca es situa en solar dins de trama urbana de 4.366m2 on es construeix l’edifici de planta baixa més una alçada i soterrani. En total 1.092m2 construïts segons cadastre.

La finca té ús hoteler, així està definit al POUM del municipi. En concret forma part de la zona d’ordenació de serveis, com a clau 8a (hotelera) que correspon a aquells sòls destinats a instal·lacions hoteleres en les seva més àmplia accepció i que es despleguen amb forma de construccions singulars damunt d’una parcel.la de grans dimensions. Permet altres usos sempre vinculats a l’activitat principal: comercial individual, espectacles i locals de reunió, recreatiu, sociocultural, garatge i aparcament.

La ubicació és molt bona per l’activitat a la que està destinada, doncs es troba a tocar de l’estació de tren i també relativament proper al centre on es pot arribar perfectament a peu (l’hostal Esteba de la mateixa població, de dimensions similars i ubicació no tan atractiva com la que ens ocupa, diferent, és un exemple de funcionament). L’entorn és agradable i tranquil. Disposa d’un gran espai exterior planer d’aproximadament 3.700m2 que ofereixen moltes possibilitats, tant per aparcament propi, com per piscina, esdeveniments o altres usos vinculats a l’activitat empresarial.

Tota la planta baixa està destinada a bar i restaurant, així com cuina. Intuïm que actualitzar la cuina i obrir l’activitat de restaurant es pot fer en un termini relativament ràpid (no així per temps i cost la planta superior d’habitacions, on es podrien crear probablement unes 8-10 habitacions ). A part de l’aprofitament exterior de la pròpia finca, compta amb una terrassa davant de l’estació de tren i també una amplia vorera apta per terrassa exterior i clientela de pas. Fa uns 5 anys es va actualitzar sala menjador amb grans tancaments practicables i que  permeten  l’obertura durant el bon temps i ofereixen vista al jardí, així com nou  ascensor de planta baixa a zona de jardí i serveis nous i actuals.

Certificació Energètica

Escala calificació energètica
Consum d’energia kW/m2 any
Emissions kg CO2/m2 any
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT
EXEMPT

Vols més informació?

Si desitja consultar la disponibilitat o els preus dels apartament empleni el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè