Compra

Local comercial cantoner en venda al barri de Can Gibert del Pla a Girona

REF. VL-022-007 Girona

GIRONA, GIRONÈS

  • 74m2

VENDA

84.900 €

REF. VL-022-007 Girona

VENDA

84.900 €

GIRONA, GIRONÈS

  • 74m2
Característiques
  • Tipus d’immoble: Local Comercial
  • Superfície: 74 m2
  • Ubicació: Girona
  • Adreça: Passatge Francesc Pi i Margall, 2

Local comercial situat al barri de Can Gibert del Pla , en zona molt residencial amb un alt índex de població i amb necessitat de diversos serveis de proximitat.
Ubicat al passatge Francesc Pi i Margall cantonada amb el carrer de Sant Sebastià, amb circulació de vehicles i de vianants, i a tocar de la plaça Pere Calders i de la parròquia de Santa Eugènia de Ter.
A la zona hi trobem diversa activitat comercial i de serveis, com pot ser una fleca, una farmàcia, supermercats., tallers i d' altres serveis .

El local té una superfície de 74m2 i és ben diàfan, amb sortida a vorera del carrer de Sant Sebastià i terrassa amb possibilitat d’ús (previ permís reglamentari) en el mateix passatge.
Disposa d'una façana d'uns 20 metres lineals aproximadament a la banda del passatge amb tres obertures i uns 4 metres lineals cap al carrer de Sant Sebastià amb una obertura .
Té sortida de fums i per tant per activitats necessitades d’aquesta funcionalitat es farien les gestions oportunes amb la comunitat i l’Ajuntament per assegurar-ne l’ús.

Es troba en bon estat de conservació i amb instal·lacions actualitzades.

Certificació Energètica

Escala calificació energètica
Consum d’energia kW/m2 any
Emissions kg CO2/m2 any
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT
EXEMPT

Vols més informació?

Si desitja consultar la disponibilitat o els preus dels apartament empleni el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè