Compra

Oportunitat única a Girona! Restaurant per traspassar completament equipat 

REF. TN-023-032

GIRONA, GIRONÈS

  • 239m2
  • 4

VENDA

50.000 €

REF. TN-023-032

VENDA

50.000 €

GIRONA, GIRONÈS

  • 239m2
  • 4
Característiques
  • Tipus d’immoble: Restaurant
  • Superfície: 239 m2
  • Ubicació: Girona
  • Adreça: carrer Pedret 136
  • Banys: 4

Oferim el traspàs de negoci d´un preciós restaurant a Girona, fins fa poc en ple funcionament i estratègicament posicionat a xarxes socials per atraure clients. Ben ubicat a 5 minuts del Barri Vell i amb aparcament suficient a l’entorn per clients. Aquest establiment compta amb totes les llicències i permisos necessaris, assegurant una transició sense complicacions.

Està  totalment equipat amb el parament necessari per donar servei a 45/50 comensals (taules, cadires, cops, coberts, etc.) , així com elements ornamentals i el més important una cuina completament equipada amb la maquinaria actualitzada (neveres, congeladors,  forns, esclafadors, fogons, planxes, fregidora, etc.)   i estris necessaris per treballar correctament. Disposem de llista completa dels elements inclosos en el traspàs i que es vincularan la contracte. 

Dividit en dues sales que comuniquen però poden oferir dos ambients separats, així com un menjador privatiu per celebracions més intimes, també compta amb suficient espai d’emmagatzematge, serveis amb bonic disseny per a homes i  dones i també wc adaptat a planta baixa. Igualment zona privada amb vestuaris  per treballadors i despatx . Les instal·lacions elèctriques i de climatització estan renovades i funcionen al 100% .

El negoci disposa dels subministres i llicències d’activitat necessàries en actiu, així com un excel·lent posicionament en xarxes socials i cercadors gastronòmics.

S’ofereix amb un contracte de lloguer per 10/15 anys més amb una renda mensual de 1.250€.

No perdis l'oportunitat de tirar endavant el teu somni gastronòmic en aquest espai llest per brillar!

Certificació Energètica

Escala calificació energètica
Consum d’energia kW/m2 any
Emissions kg CO2/m2 any
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT
EXEMPT

Vols més informació?

Si desitja consultar la disponibilitat o els preus dels apartament empleni el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè