Compra

Us oferim diferents opcions de parcel·les urbanitzables a Caldes de Malavella

REF. VT-023-017 206Caldes

CALDES DE MALAVELLA, LA SELVA

  • 801,25m2

VENDA

80.000 €

REF. VT-023-017 206Caldes

VENDA

80.000 €

CALDES DE MALAVELLA, LA SELVA

  • 801,25m2
Característiques
  • Tipus d’immoble: Solar urbanitzable
  • Superfície: 801,25 m2
  • Ubicació: Caldes de malavella
  • Adreça: carrer Narcís Monturiol 206 Llac del Cigne

Es tracta de de diferents parcel·les a la mateixa confluència de carrers de la urbanització Llac del Cigne, amb un accés molt fàcil i directe des de via principal de comunicació i amb fàcil arribada al poble de Caldes , així com proximitat a vies ràpides que ens portaran a l’aeroport, l’ estació de trens i a les ciutats de Girona, Barcelona i Vic i a qualsevol població de la Costa Brava.
La urbanització disposa de tots els serveis disponibles i necessaris, amb un veïnatge de primera residència i ambient tranquil.
Les parcel·les que us oferim estan situades en una cota elevada de la urbanització i us ofereixen sol, llum i vistes obertes, així com uns límits amb zona verda que fan que la sensació de disponibilitat de metres exteriors, intimitat i espai sigui molt gratificant .
Podeu accedir a aquesta parcel·les tant per projectar la vostra nova llar al vostre ritme i amb professionals escollits com demanar-nos un clau en mà i ens encarregarem de construir-vos la llar dels vostres somnis seguint les vostres indicacions i respectant el vostre pressupost.
Aquestes parcel·les us ofereixen l’opció de ser propietaris d’uns espais naturals amplis i de bon treballar constructivament, en terreny adequat i amb bon accés i orientació, dins d’una trama urbana regulada amb uns criteris d’edificabilitat que us permetran edificar un habitatge de somni.

Equipament

  • Vistes a la muntanya

Certificació Energètica

Escala calificació energètica
Consum d’energia kW/m2 any
Emissions kg CO2/m2 any
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT
EXEMPT

Vols més informació?

Si desitja consultar la disponibilitat o els preus dels apartament empleni el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè